Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. Zmesi na výrobu korpusu
  3. Jello Total - Odpaľované cesto 1kg

Jello Total - Odpaľované cesto 1kg

Zjednodušte ste prípravu domácich veterníkov alebo venčekov vďaka tejto zmesy Jello Total  Jello Total je kompletná zmes pre výrobu odpaľovanej hmoty... celý popis
Dostupnosť
skladom
14,90 €
12,42 €
bez DPH
ks
Číslo produktu:5276
Kompletné špecifikácie

Zjednodušte ste prípravu domácich veterníkov alebo venčekov vďaka tejto zmesy Jello Total 

Jello Total je kompletná zmes pre výrobu odpaľovanej hmoty a pečených výrobkov z odpaľovaného cesta bez použitia vajec. Korpusy sa navyše podobajú tradične vyrobeným, s dobre vykreslenou štruktúrou, majú pekný objem. Použitie: pre cukrárne (na pečenie odpaľovaných výrobkov ako venčeky, banániky, veterníky a pod.). USPs (unique selling points or proposition) = jedinečné vlastnosti výrobku: -jednoduchá a kratšia príprava oproti klasickej varenej hmoty,príprava s teplou/horúcou vodou, -hmotu netreba variť a pridáva sa horúca 50-60°C voda: nižšie riziko popálenia zamestnancov, zníži sa spotreba energie pri výrobe, uľahčenie práce zamestnancom, zmes je po malej chvíli pripravená k drezírovaniu a pečeniu, -štandardná kvalita upečených výrobkov a hmoty pri dodržaní receptúry, -príprava bez použitia čerstvých vajec – bezproblémové spracovanie bez biologického odpadu – škrupín z vajec, po upečení sa dajú neplnené korpusy zamraziť a použiť neskôr – príprava vopred, -pri pečení veľký objem, pekná farba a tvar konečných výrobkov, v konečnom výsledku redukcia nákladov na výrobu, veľmi prijateľná cena zmesi v porovnaní s klasickou receptúrou. Trvanlivosť upečených neplnených korpusov: pri skladovaní v chlade do 5 – 6 °C, 5 – 7 dní.

Veľmi jednoduchá príprava - stačí už len horúca voda. 

Postup : Zmiešajte Jello Total a horúcu vodu 50-60°C pomocou lopatky počas 5 minút pri stredných otáčkach. Pred drezírovaním nechajte hmotu 15 minút odpočinúť a vychladnúť. Počiatočná teplota pečenia je 220 °C (len prvých 10 minút). Teplotu následne stiahneme na 190°C a dopekáme 15-20minút v závislosti od navážky korpusu. Rúru počas pečenia neotvárajte, aby veterníky/venčeky nespadli na objeme.Veterníky, venčeky 25 – 30 minút. Banániky 20 – 25 minút.

Naplníme podľa vlastnej chute krémom. 

Zloženie : pšeničný škrob, rastlinný olej (repka, palma), sušené vajcia,  škrob, glukúzový sirup, sušený vaječný bielok, kypriaca látka E450, E500, mliečne bielkoviny, soľ. 

Obsah balenia 1000 g 

Skladujte v suchu. 

Výrobca Zeelandia 


Karamelové venčeky s Brandy náplňou

Jello Total zmiešame s vodou a šľaháme lopatkami pri najvyšších otáčkach stroja 5 minút. Cesto striekame na plech pokrytý papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 190°C  približne 20 minút a dopekáme pri teplote 150°C ešte 10 minút v závislosti od typu pece. Satinu Toffee a Satinu bielu si spolu v jednej nádobe roztopíme. Primiešame olej. Do takejto karamelovej polevy namáčame povrch venčekov a ešte posypeme zvyšnými kúskami tej istej polevy ako na ozdobu. Po stuhnutí venčeky prekrajujeme pozdĺžne a naplníme krémom, ktorý si pripravíme zmiešaním Rap Special s vodou a ihneď do neho primiešame aj Prestu Brandy. Došľaháme do krémovitej konzistencie.

Potrebujete poradiť?

Zákaznícka podpora Svet pečenia
+421 940 151514 (Po-Pia, 9-17 hod.)
Tovar zaradený v kategóriách
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Informácie pre zákazníkov
UPOZORNENIE

Chceli by sme upozorniť, že tovar ako napr. čokoláda, čokoládové ozdoby, margarín, šľahačky a podobne, posielame v letných dňoch iba na vlastnú zodpovednosť zákazníka !!!

Kde nás nájdete

Námestie slobody - 96

Vranov nad Topľou, 093 01

 
Kontakty
Logo
Svet pečenia.sk
Zákaznícka podpora Svet pečenia
Zákaznícka podpora Svet pečenia
(Po-Pia, 9-17 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk